MISSIE

Zijlmans Metaalwaren BV ondersteunt haar klanten optimaal zodat zij succesvol kunnen zijn in hun branche. Onze klanten hebben hun eigen specificaties, wij denken met hun mee om deze specificatie voor de serieproductie te optimaliseren. Het resultaat is efficiëntie in het productieproces en een gunstige kostprijs.

Zijlmans Metaalwaren BV zorgt voor een balans tussen seriegrootte en beschikbaarheid. Dit doen wij door samen met de klant afroepcontracten en productieschema’s uit te werken.

Zijlmans Metaalwaren BV zorgt ervoor dat alle onderdelen voldoen aan de specificaties van de klant, dat ze beschikbaar zijn en geleverd worden op de afgesproken data.

Zijlmans Metaalwaren BV wil een goede werkgever zijn voor haar medewerkers. Medewerkers krijgen de kans om continu nieuwe dingen te leren en meer verantwoordelijkheid te krijgen. Door zich te ontwikkelen kunnen medewerkers een hoge bijdrage leveren aan een klantgerichte service. Een medewerker moet zich veilig voelen in zijn werkomgeving. En mogen leren van de fouten die je maakt, is een onderdeel van deze veiligheid.

Zijlmans Metaalwaren BV wil erkend en herkend worden in de markt als de specialist op het gebied van automaten draaien met een hoog service niveau voor haar klanten.

 

Over ons

Zijlmans Metaalwaren BV is dé specialist in het draaien en frezen van metalen en kunststof onderdelen.
Uw full service partner in seriedraaiwerk.
ISO Gecertificeerd.

Contact

T: +31 (0)13 5436293

F: +31 (0)13 5360815

Calenwiel 25

5056 DB Berkel-Enschot

nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden wat Zijlmans Metaalwaren BV voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

© 2018 Zijlmans Metaalwaren

Webdesign Tilburg: KarinVerbruggen.nl